Este una din retetele
rapide, care isi propue sa foloseasca carnea de pui gatita pentru masa de ieri.
Sursa:
Diabetic Living.
Preparare: 10 minut
Timp total: 10 minut
Numer de portii: 4
Nutritie
Pentru o portie (1 ¾
cani): 285 Calorii; 28 g proteine; 10 g grasimi (din
care 1 g grasimi saturate); 72 mg colesterol; 21 g carbohidrati; 3 g fibre
alimentare; 81 mg sodiu.
Ingrediente
·
350 g piept de pui gatit, desfacut in fasiute
cu o furculita (*)
·
3 1/2 cani varza toccata
·
½ cana morcov ras (sau tocat fideluta)
·
1 cana pastai de mazare tanara (foarte
frageda).
·
¼ cana zmeura sau capsuni foarte bine coapte
(sau din acelea congelate)
·
2 linguri ulei de canola (suu de masline)
·
4 linguri otet de mere
·
1 mar rosu de marime medie, taiat tocat
Preparare
·
1. Se amesteca intr-un bol pentru salata carnea, varza, morcovul si
pastaile de mazare. Intr-un bol mic (sau intr-un blender mic) se prepara
vinaigretta amestecand foarte bine, fructele cu ulei si otet de mere. Se
incorporeaza cubuletele de mar si se adauga peste amestecul de varza. Se raceste
in frigider timp de o ora, inainte de a se servi..
NOTE:
(*) Pieptul de
pui poate fi ilocuit, total sau partial, cu pilpe de pui, carne de curcan,
gasca sau rata.
No comments:
Post a Comment