Este o salata
care se asorteaza cu zilele de primavara mai putin insorite. Source: Diabetic Living, 2018
Preparare: 10 minute
Timp total: 10 minute
Numer de portii: 6
Nutritie
Pentru o portie : 83 Cal; 5 g proteine; 5 g grasimi (3 g grasimi
saturate);, 3 g carbohidrati; 2 g fibre alimentare; 650 mg sodiu.
Ingrediente
·
3 andive, fronzele separate
·
100g Frunze de valeriana (sau cresom, daca se
gaseste)
·
1 rodie (semintele de la)
·
3 linguri ulei de masline extravirgin
·
1 lingura otet din vin rosu
·
140g branza feta, sfaramata
Preparare
·
1. Se rup frunzele de andive si se aseaza intr-un bol pentru salata
impreuna cu frunzele de valeriana.
·
2. Se dau prin sita ¼ din samburii de rodie, si se colecteaza sucul
rezultat.
·
3. Se amesteca sucul de rodie cu
ulei si otet. Se adauga piper macinat, dupa gust.
·
4. Se toarna dressingul peste frunzele de andive. Se adauga restul de
seminte de rodie si branza feta sfaramata. Se amesteca si se serveste imediat.
No comments:
Post a Comment