Friday 3 April 2020

CLATITE DIN FAINA DE MIGDALE CU AVOCADO SI NECTARINE.

Un breakfast apetisant pentru weekend, cu continut scazut de carbohidrati si fara gluten. Sursa: Diabetic Living.





Preparare: 10 minut
Timp total: 5 minut
Numer de portii: 2

Nutritie


1710kJ, protein 14g, total fat 28g (sat. fat 5g), carbs 21g, fibre 9g, sodium 96mg

Pentru o portie:  408 Calorii; 14 g proteine; 28 g grasimi (din care 5 g grasimi saturate); 21 g carbohidrati; 9 g fibre alimentare; 96 mg sodiu.

Ingrediente


·       2 oua
·       2 linguri apa
·       3 linguri faina de migdale (se macina cateva migdale intr-un nutribullet sau rasnita de cafea pana se obtine o pulbere fina)
·       2 linguri ulei de canola (sau de floarea soarelui, sau de masline)
·       1 avocado mic, curatat de coaja si pasat grosier
·       2 nectarine coapte, taiate felii (pot fi inlocuite cu affine)
·       Samburii de la o rodie
·       ½  lime, taiata in doua pe lungime

Preparare

·         1. Se amaesteca bine (intr-un blende mic) ouale, apa si faina de migdale.
·         2. Se prajesc pe rand, intr-o tigaie antiaderenta, doua clatite.
·         3. Se distribuie in farfurii si se aseaza deasupra pireul de avocado, felii de  nectarine si sambuti de rodie. Se servesc cu cate o feliuta de lime.

No comments:

Post a Comment