Un breakfast apetisant
pentru weekend, cu continut scazut de carbohidrati si fara gluten. Sursa: Diabetic Living.
Preparare: 10 minut
Timp total: 5 minut
Numer de portii: 2
Nutritie
1710kJ, protein 14g,
total fat 28g (sat. fat 5g), carbs 21g, fibre 9g, sodium 96mg
Pentru o portie: 408 Calorii; 14 g proteine;
28 g grasimi (din care 5 g grasimi saturate); 21 g carbohidrati; 9 g fibre
alimentare; 96 mg sodiu.
Ingrediente
·
2 oua
·
2 linguri apa
·
3 linguri faina de migdale (se macina cateva
migdale intr-un nutribullet sau rasnita de cafea pana se obtine o pulbere fina)
·
2 linguri ulei de canola (sau de floarea soarelui,
sau de masline)
·
1 avocado mic, curatat de coaja si pasat
grosier
·
2 nectarine coapte, taiate felii (pot fi
inlocuite cu affine)
·
Samburii de la o rodie
·
½ lime,
taiata in doua pe lungime
Preparare
·
1. Se amaesteca bine (intr-un blende mic) ouale, apa si faina de migdale.
·
2. Se prajesc pe rand, intr-o tigaie antiaderenta, doua clatite.
·
3. Se distribuie in farfurii si se aseaza deasupra pireul de avocado,
felii de nectarine si sambuti de rodie.
Se servesc cu cate o feliuta de lime.
No comments:
Post a Comment