Preparare: 20 minute
Timp de gatit: 5 ore (pe LOW) sau 2 ½ ore (pe HIGH)
Numer de portii: 8 (pentru pranz light)
Nutritie
Pe portie:
258 cal, 29 g proteine; grasimi 3g (din care 1g grasimi saturate); 21 g
carbohidrati , (din care fibre 12 g), 442mg sodiu
Ingrediente
·
3
cutii x 400g fasole alba (cannellini), clatita si scursa
·
500ml
(2 cani) supa de pui (se poate face din cuburi de supa concentrata)
·
500ml (2 cani) apa
·
500g
fileuri piept de pui, fara piele si curatate de grasime
·
2 cepe galbene, tocate marunt
·
2 ardei grasi, tocati
·
1 ardei iute jalapeno, tocat
marunt
·
4 catei de usturoi, zdrobiti
·
2 lingutite chimion macinat
·
1 lingurita oregano uscat
·
un praf de ardei cayenne
·
1 lingura iaurt grecesc pe portie, pentru servit
·
Frunze proaspete de coriandru, pentru servit
Preparare
·
1. Se pun in
slowcooker fasolea cu supa de pui, apa, fileurile de pui, ceapa, ardei gras,
jalapeno, usturoi, chimion, oregano, si cayenne. Se acopera si
se gateste pe LOW timp de 5 ore, sau pe HIGH timp de 2 ½ ore.
·
2.Se scoat fileurile de piept de
pui din slow cooker si se rup in bucati mai mici. Se pun bucatile de pui la loc
in oala. Se serveste in boluri pentru supa peste care se
adauga cate o lingura de iaurt si frunze proaspete de coriandru.
No comments:
Post a Comment