Amesteci, adaugi dressingul si saurezi… Ce
poate fi oare mai simplu? Sursa:
Diabetic Living, September-October 2016.
Preparare: 15 minute
Timp de gatit: 5 minute
Numer de portii: 2 (pentru o masa usoara)
Nutritie
Pentru o portie: …
Pe portie:
1560Kj (373 Cal); 11 g
proteine ; 15.1 g grasimi (din care grasimi saturate 2.7 g) ; 40 g
carbohidrati; 12 g fibre alimentare ; 250 mg sodiu.
Ingrediente
·
60 g orez brun
·
2 cani de apa
·
½
cutie de 400g fasole alba (cannellini), clatita si scursa
·
70g (1 cana) varza rosie, taiata
fideluta
·
1 morcov mig, ras.
·
½
cana Frunze de patrunjel, tocate grosier
·
½ avocado mic, tocat
·
110g
(¾ cana) varza de Bruxelles taiata in jumatati (sau sferturi daca aveti norocul
sa gasiti unele mai mari)
·
1 Lingura seminte de floarea soarelui
·
Pentru dressingul de
lamaie
·
Coaja rasa de la ½ lamaie
·
Suc proaspat stors de la 1 lamaie
·
1 lingurita mustar integral ( À L'ANCIENNE)
·
1 lingurita ulei de masline extravirgin
·
Piper negru proaspat macinat, dupa gust
Preparare
·
1. Se fierbe orezul
conform instructiunilor de pe ambalaj
·
2. Intr-un
bol de marime medie se amesteca orezul fiert, fasolea, varza rosie, morcov,
patrunjel avocado si varza de Bruxelles.
·
3. Se amesteca
intr-un castronel ingredientele pentru dressing.
·
4. Se adauga
dressingul in vasul cu legume si se amesteca pentru a se combina. Se
condimenteaza cu piper negru, dupa gust. Se imparte in doua boluri pentru
salata se presara cu seminte de floarea soarelui si se serveste.
No comments:
Post a Comment