Preparare: 10 minute
Timp de gatit: 35 minute
Numer de portii: 4 (pentru pranz sau cina)
Nutritie
Pe portie:
1990kJ (476 calorii), 28g proteine, total fat 15g grasimi (din gare 3g
grasimi saturate), 51g carbohidrati, 11g fibre alimentare, 770mg sodiu.
Ingrediente
·
4
ardei grasi, rosu, galben, portocaliu si vere, de marime medie, taiati in
bucati de approximative 2.5 cm.
·
1 ceapa
rosie mare, taiata julien
·
250g rosii cherry
·
1 lingura ulei de masline
·
1 lingura otet balsamic
·
350g carnati de pasare
·
1 lingura oregano proaspat, tocat
marunt
·
8 felii de paine integrala de 1 cm
grosime, prajite, pentru servit
Preparare
·
1. Se incinge
cuptorul la 200°C. Se stropeste tava de copt cu spray de ulei de masline, sau
se tapeteaza cu hartie de copt.
·
2. Se pun in
tava bucatile de ardei, ceapa taiata Julien si rosiile cherry. Se stropesc cu
ulei de masline si otet. Se amesteca cat sa se distribuie unifor in tava si se
gatesc in cuptor timp de 20 minute.
·
3. Se scoate
tava din cuptor si se restrang legumele astfel icat sa ramana libera un sfert
din suprafata tavii. Se ung carnatii cu ulei si se aseaza in tava in zona
ramasa libera. Se baga tava in cuptor si se gateste in continuare timp de 10-15
minute, sau pana cand legumele s-au inmuiat si carnatii s-au gatit suficient.
Se taie carnatii pe diagonala, in bucati mai mici si se presara cu oregano.
·
4. Se imparte
preparatul in 4 farfurii si se serveste alaturi de felii de paine prajita.
No comments:
Post a Comment