Saturday 24 September 2011

R̢sul Рmuzica de dans a sufletului


Rasul nu numai ca alunga emotiile negative si stresul. Dar modifica chimismul corpului tau in asa fel incat necazurile vor ramane in urma.

Cum de se intampla asta, nu se shtie. Cert este ca urmare a rasului scade epinephrina si cortisolul hormonui ai stresului- care au darul de a deteriora peretele vaselor de sange si de a creste astfel riscul depunerilor de colesterol si a afectiunilor cardiace. O portie de ras relaxeaza tensiunea musculara si elibereaza endorfina. Si mai imbunatateste sistemul imunitar al organismului prin producerea de anticorpi. Si se spune ca mareste toleranta la durere.

Iar cu zambetul pe buze arati mai tanar shi fericit (in ciuda dusmanilor).

Razi din toata inima, si vei vedea ca ai numai de castigat.

O zi fără râs este o zi pierdută”
De fiecare data când râzi, îţi prelungeşti viaţa cu câteva zile
Nu putem să iubim cu adevărat pe cineva, cu care nu am râs niciodată”
Râsetul este intonaţia minţii
Râsul e cel mai sigur examen al sufletului omenesc, niciodată firea omului nu se dezvăluie mai deplin, ca atunci când râde Dostoevsky

Si cum totul incepe cu un vin bun, pentru seara asta, iti recomand o iesire la un local bun, sau o intalnire cu prietenii, simpla fara fasoane, la care sa pui pe masa, ca sa dezlege vorbele, branzeturi, nuci si vin rosu .



Simplu si bun. Branza moale de capra, provolone cu piper si provolone cu ardei iute (si ce mai gasesti pe la supermarket si itzi face cu ochiul).

Taiat un mar felii, rumenesti in tigaie miez de nuca. Prietenii pot sa vina. Hohotele de ras vor deveni aplauzele sufletului vostru.

Să râdem ca să fim sănătoşi şi fericiţi !!!

No comments:

Post a Comment