Aceste sandvisuri crocante sunt pentru acele zile in care nu ai chef de gatit, dar ai vrea totusi sa manaci ceva gustos, dar si sanatos.
Timp total: 20 minute / Portii: 4 (patru sandisuri)
Nutritie
PE PORTIE: 371 kcal, 12 g proteine, 19 g grasimi (4 g grasimi saturate), 40 g carbohidrati, 4 g fibre, 877 mg sodiu
Ingrediente
85 g de
prosciutto, feliat subtire
¼ cana de maioneza light
8 felii de
paine de secara pentru sandvisuri, prajite
1 borcan (450 g) de felii de sfecla rosie murate
in otet
2 cani de creson (sau valeriana)
1 ½ chipsuri de cartof, sfaramate (1/2 cana)
Instructiuni
1. Se prajasc feliile de prosciutto, la foc mediu, intr-o tigaie mare, pana cand devin crocante. Se aseaza pe servete de hartie pentru a se scurge de grasime. Se ung cu maioneza patru felii de paine. Se presara cu chipsuri de cartof sfaramate. Se adauga feliile de sfecla, prosciuto si creson. Se acopera cu cate o felie de paine din cele ramase..
Sfaturi
*In cazul in care
vreti sa folositi sfecla preparate in casa:
No comments:
Post a Comment