Ridichea este o leguma care se integreaza de minune in diverse combinatii.
Preparare: 5 minutes / Timp pentru gatit: 0 minute / Portii: 6
Nutritie
PE PORTIE: 60
kcal, 2.4 g proteine, 3.5 g grasimi (1 g grasimi saturate), 3 g carbohidrati, 1
g fibre, 82 mg sodiu
Ingrediente
3 tulpini de tellina, feliate pe
digonala
6 ridichi taiate in rondele subtiri
1 cana de frunze de menta
1 cana
de Frunze de patrunjel
2 castraveti
taiati in fasii subtiri cu un curatitor de legume
3 lingurite de ulei de masline extra
virgin
sucul proaspat stors de la o lamaie
1 lingurita te paprika afumata
piper negru proaspat macinat
20 g de fasii de parmesan taiate cu un
curatitor de legume
coaja rasa de la o lamiae
Instructiuni
1. Se combina intr-un bol telina cu rondelele de
ridiche, frunze de penta si patrunjel si fasiile de castravete.
2. Se amesteca intr-un borcan uleiul de masline cu sucul
de lamaie, paprka si piper negru. Se toarna peste salata din bol si se amesteca
pentru a se combina.
No comments:
Post a Comment