Tuesday, 3 January 2023

SALATA DE TELINA CU RIDICHI SI PARMESAN

 Ridichea este o leguma care se integreaza de minune in diverse combinatii.


Preparare: 5 minutes / Timp pentru gatit: 0 minute / Portii: 6


Nutritie

PE PORTIE: 60 kcal, 2.4 g proteine, 3.5 g grasimi (1 g grasimi saturate), 3 g carbohidrati, 1 g fibre, 82 mg sodiu

Ingrediente

 3 tulpini de tellina, feliate pe digonala

 6 ridichi taiate in rondele subtiri

 1 cana de frunze de menta

 1 cana de Frunze de patrunjel

 2 castraveti taiati in fasii subtiri cu un curatitor de legume

 3 lingurite de ulei de masline extra virgin

 sucul proaspat stors de la o lamaie

1 lingurita te paprika afumata

 piper negru proaspat macinat

 20 g de fasii de parmesan taiate cu un curatitor de legume

 coaja rasa de la o lamiae

Instructiuni

1. Se combina intr-un bol telina cu rondelele de ridiche, frunze de penta si patrunjel si fasiile de castravete.

2. Se amesteca intr-un borcan uleiul de masline cu sucul de lamaie, paprka si piper negru. Se toarna peste salata din bol si se amesteca pentru a se combina.

3. Se aseaza desupra fasii de parmesan si se presara cu coaja rasa de lamiae. 

No comments:

Post a Comment