Miel Madras este o versiune a omniprezentului curry din mai toate meniurile indiene. E un miel destul de picant datorita cantitatii mari de ardei iue folositi la prepararea pastei Madras.
Preparare: 15 minutes + racire pest enoapte / Timp de gatit: 6 ore (low) / Portii: 4
Nutritie
PE PORTIE: 488
kcal, 28 g proteine, 13 g grasimi (2 g grasimi saturate), 59 g carbohidrati, 9
g fibre, 418 mg sodiu
Ingrediente
1 ceapa mare, taiata in jumatate si
feliata
3 linguri de pasta de curry Madras
o cutie de 400
g can chopped tomatoes
1 cum de supa concentrata de legume
1 ½ lingura de linte rosie, spalata si scursa
o cutie de 425 g de boabe de naut,
nescursa
1 lingura de ghimbir ras
1 lingurita de seminte de chimion
1 baton de scortisoara
100 g frinze de kale
300 g pulpa de miel, curatata de grasime si taiata in cubulete
210 g (1
cana) de orez brun, gatit, pentru servire.
Instructiuni
1. Se pun toate imgredientele in
vasul slow cookerului impreuna cu 2/3 de cana de apa se se amesteca bine. Se acopera
si se da la frigider peste noapte.
2. A
doua zi, se amesteca din nou si se gateste pe treapta LOW timp de 6 ore, sal pana
cand mielul si legumele sunt fragede. Se serveste alaturi de orez brun.
No comments:
Post a Comment