O salata delicioasa pentru inceput de an. Pentru ca, dragilor, dupa sarbatorile de iarna, cu al lor meniu traditional, gustos dar totodata extenuant pentru ficatul unui individ normal, aceasta salata meridionala aduce cu sine pe langa un gust racoritor si proaspat si un numar mic de calorii.
Preparare: 5 minutes / Timp pentru gatit: 0
minute / Portii: 4
Nutritie
PE PORTIE: 137
kcal, 16 g proteine, 6 g grasimi (2 g grasimi saturate), 4 g carbohidrati, 1 g
fibre, 337 mg sodiu
Ingrediente
250 g de creveti de marime medie,
prefieti
¼ cana de frunze de bbusuioc
taiate chiffonade
2 cani de rosii cherry, taiate in jumatati
1 lingura de ulei de masline extravirgin
1 lingura de otet din vin alb
¼ lingurita de piper negru proaspat
macinat
8 frunze mari de salata sau amestec
de frunze pentru salata
½ cana de branza feta, sfaramata
Instructiuni
1. Se amesteca intr-un cistron de marime medie crevetii, rosiisle,
busuiocul, uleiul, otetul si piperul. Se distribuie frunzele de salata in patru
farfurii, peste care se pune mixtura de greveti. Se presara cu branza feta
sfaramata.
No comments:
Post a Comment