Coacerea scoate in evidenta gustul dulceag al verzei, iar untul turnat deasupra ii confera distinctie.
Preparare: 10 minute / Timp total: 45 minute / Numar de portii: 6
Nutritie:
Pe portie (1 Cabbage Wedge Per Serving) : 65 kcal.; 1 g proteine; c5.3 g carbohidrati; 1.5
g fipre alimentare; 2.7 g zahar; 4.9 g grasimi;3 g grasimi saturate; 12.7 mg
colesterol; 174.1 mg potasiu.; 213 mg sodiu.
Ingrediente:
½ capatana de varza rosie de marime
medie, taiat in 6 felii.
½ lingurita de sare
¼ lingurita de piper negru macinat
2 ½ linguri de unt fara sare, inmuiat
½ lingurita coaja rasa de lamaie
¼
limgurita seminte de chimen, prajite
Preparare
1. Se incinge
cuptorul la 218° C. Se tapeteaza o tava
cuptorului cu hartie pentru copt si se stropeste cu spray de ulei.
2. Se aseaza
varza pet ava pregatita, intr-un singur strat. Se presara cu sre si piper. Se
coace in cuptor, intorcandu-se odata, pana cand
varza s-a inmuiat si incepe sa se rumenrasca (cca 35 – 40 minute).
3. Intre timp se amesteca untul cu
coaja de lamiae si semintele de chimen.. Se serveste varza stropita cu untul
aromatizat.
No comments:
Post a Comment