Preparare: 5 minute
Total : 25 minute
Numar de portii: 8
Nutritie
Pe portie (3/4 cana) 119 calorii; 5.7 g grasimi; 2 g grasimi
saturate; 8 mg colesterol; 170 mg sodiu. 259 mg potasiu; 16.6 g carbohidrati;
2.5 g fibre; 12 g zahar; 2.3 g proteine; 1271 IU vitamina A; 67 mg vitamina C;
52 mcg acid folic; 84 mg calciu; 1 mg fier; 30 mg magneziu.
Ingrediente
·
2 linguri ulei de masline
·
2 linguri
suc de lime
·
1 lingura
de miere de albine
·
¼ lingurita sare
·
⅛ lingurita piper
negru rasnit proaspat
·
6 cani
de papaya, bine coapta, taiata in cuburi cu latura de cca 2 cm.
·
½ cana Frunze de
menta, rupte cu mana
·
½ cana
(60 g) branza feta sfaramata
·
½ cana ceapa rosie,
feliata subtire
Preparare
1. Se amestca intr-un castron pentru
salata uleiul de masline cu suc de lime, miere sare si piper. Se adauga papaya
si frunzele de manta. Se apesteca cu grija sa nu se sfarame fructele.
2. Se distribuie
in farfurii si se presara cu bucatele de branza feta, ceapa rosie si piper.
No comments:
Post a Comment