Am modificat intrucatva reteta
de snitel vienez pentru a reduce din numarul de calorii. In mod clasic,
snitzelul vienez se prepara din carne de vitel, macra si fara pielite,
acoperita cu o crusta de faina-ou-pemet, prajit in baie de ulei incins.
Am pastrat primele doua cerinte, dar am inlocuit prajirea cu coacerea in cuptor.
Preparare: 15 minute plus 15 minute racire in frigider / Timp pentru gatit:
10 minute / Portii: 2
Nutritie
PE PORTIE: 448
kcal, 52 g proteine, 13.5 g grasimi (3.6 g grasimi saturate), 31 g
carbohidrati, 8 g fibre, 313 mg sodiu
Ingrediente
2 x 100 g pulpa
de vitel
2 linguri de
faina integrala
1 ou (cca 50
g)
2 felii de paine integrala, facuta pesmet
1 lingura de sumac macunat
coaja frasa de la ½ lamaie
Spray de
ulei de masline
segmente
de lamiae, pentru servit.
Salata de
morcov, avocado si coacaze
1 morcov
mare, ras pe razatoarea mare
frunzele de la ½ legatura de coriandru
1 lingura
de coacaze
¼
avocado, tocat
2 linguri
de iaurt grecesc low-fat
1 lingura
de suc de lamiae strors proaspat.
No comments:
Post a Comment