Am tăiat sosul alb, dar nu și gustul - este cel mai rapid mod de a prepara pastele!
Preparare: 10 minutes / Timp pentru
gatit: 30 minute / Portii: 2
Nutritie
PE PORTIE: 1579 kcal, 20 g proteine, 9 g grasimi (5.1 g
grasimi saturate), 52 g carbohidrati, 6 g fibre, 788 mg sodiu
Ingrediente
2 zucchini mari, taiati pe lungime in in fasii subtiri (2 – 4 mm)
Spray de ulei de masline pentru gatit
250 g Tortellini cu ricotta si spanac
50 g (2 cani) de spanac baby
250 ml (1 cana) passata
40 g (½ cana) mozzarella rasa
25 g (1
caba) Frunze de rucola, pentru servire.
Instructiuni
1. Se
incinge cuptorul la 200°C (cu ventilare fortata). Se tapeteaza tava cuptorului cu
hartie de copt. Se aseaza feliile de zucchini intrun singur strat. Se ung cu
spray de ulei de masline. Se coc in cuptor timp 10-15 minute, sau pana cand feliile
de zucchini s-au inmuiat. Se scot din cuptor si se lasa sa se odihneasca.
2. Intre timp, se fierb
tortellini intr-o cratita de marime medie, in apa clocotita, confor
instructiunilor de pe ambalaj sau pana sunt”al dente”. Se scurg si se clatesc
in apa rece. Se pun deoparte.
3. Asezati tortellini, spanacul, pasata și dovlecei in straturi in doua
tavi termoreziztente de 500 ml (2 cani) fiecare. Se presară cu brânză. Puneți
vasele pe o tavă de cuptor. Coaceți timp de 10-15 minute sau până când brânza
se topește și lasagna este încălzită uniform. Se servește cu frunze de rucola.
No comments:
Post a Comment