O reteta preluata de la Chef Corinne
Trang in care rafinamentul bucatariei franceze se impleteste cu aromele
specifice Asiei. Sursa: Diabetis Self-Management, July-August 2016
Preparare: 5 minute plus 15 minute racier si 3 ore
congelare
Total : 5 minute
Numar de portii: 8
Ingrediente
·
1 lingura
de sos de soya light
·
½ lingurita
sos de ardei iute Sriracha
·
2 linguri
de otet de orez
·
1 lingura de ulei din samburi de strugure
·
1 lingurita olei de susan, dark
·
1 lingurita ghimbir, proaspat ras
·
4 zucchini
de marime medie, taiati julien
· 8 prune uscate, fara samburi, foliate foarte subtire
Preparare
Sfaturi.
1. Incercati sa
inlocuiti prunele (sau sa le combinati cu) caise uscate, curmale, smochine, etc.)
No comments:
Post a Comment