Vara e pe sfarsite, si odata cu ea si fructele de padure si capsunile. Insa o noua generatie de fructe incepe sa umple rafturile supermarketurilor – pepenii si fructele cu sambure (piersici, nectarine, prune, caise). Source: Diabetes Self-Management, August, 2015
Preparare: 15 minute / Total : 0 minute / Numar de portii: 4
Nutritie
Pe portie : (cca 2 cani) 140 calorii, 11 g grasimi (2 g grasimi saturate), 3 g proteine, 11 g carbohidrati, 5 mg colesterol, 2 g fibre alimentare, 170 mg sodiu.
Ingrediente
Pentru
dressing:
·
1/2 lingurita de sare
·
1 lingura
de miere de albine
·
2
linguri de otet din vin alb
·
1/4 cana iaurt gregesc
·
1
lingura ulei de masline extravirgin.
·
1 lingurita de seminte de mac
Pentru salata:
·
1 pachet (cca 140 g) amestec de Frunze pentru
salata (Spring Mix)
·
2 nectarine, taiate in felii subtiri
·
2 tulpini de telina, feliate
·
1/3
cana seminte de pin, prajite uscat
·
1/3
cana branza de capra sfaramata
Preparare
1. Se amesteca intr-un castronel toate
ingredientele pentru dressing, pana cand se obtine un amestec cremos si omogen.
Se pune in frigider, pana la momentul servirii.
2. Se pun intr-un bol toate ingredientele
pentru salata, si se amesteca cu grija, pentru a nu se deteriora fructele.
3. Se distribuie salata in farfurii indifiduale
si se stropeste cu dressingul de iaurt si mac.
No comments:
Post a Comment