Tuesday, 2 November 2021

SALATA MEXICANA DE FASOLE SI OUA

 Evident va fi o salata. Daca fasolea 4 sortimente de la Maxim’s (se gaseste la Mega Image) nu este la indemana, fasolea rosie poate fi un bun inlocuitor.


Preparare: 10 minutes / Timp pentru gatit: 1 minut / Portii: 1

Nutritie

PE PORTIE: 363 kcal, 20 g proteine, 15 g grasimi (5 g grasimi saturate), 33 g carbohidrati, 7 g fibre, 521 mg sodiu

Ingrediente

 125g fasole 4 sortimente din conserva (Maxim’s four beans salad), scursa de lichid

 1 ceapa verde mica, curatata si taiata in diagonala

 2 linguri de Frunze de coriandru, tocate grosolan

 Piper negru proaspat macinat

 1 ou (cca 50g)

 2 linguri de lapte degresatk

1⁄4 lingurita de ulei de masline

30 g avocado, pasat

1 foaie de tortilla

1 lingura de branza cheddar rasa

 

Instructiuni

 

1. Se amesteca intr-un cistron fasolea, ceapa si frunzele de coriandru. Se asezoneaza cu piper negru si se amesteca bine.

2. Separat, se bate oul cu lapte si piper negru. Se incinge uleiul intr-o tigaie antiaderenta, la foc mediu. Se adauga amestecul de oua si se gateste la foc mic timp de 30 – 60 secunde, amestecand continuu, sau pana cand oul s-a inchegat.

3. Se unge foaia de tortilla cu pasta de avocado. Se aseaza desupra jumarile de ou. Se presara cu amestecul de fasole. Se ruleasa si se serveste.


No comments:

Post a Comment