Evident va fi o salata. Daca fasolea 4 sortimente de la Maxim’s (se gaseste la Mega Image) nu este la indemana, fasolea rosie poate fi un bun inlocuitor.
Preparare: 10 minutes / Timp pentru gatit: 1 minut / Portii: 1
Nutritie
PE PORTIE: 363 kcal, 20 g proteine, 15 g grasimi (5 g
grasimi saturate), 33 g carbohidrati, 7 g fibre, 521 mg sodiu
Ingrediente
125g fasole 4 sortimente din conserva
(Maxim’s four beans salad), scursa de lichid
1 ceapa verde mica, curatata si taiata
in diagonala
2 linguri de
Frunze de coriandru, tocate grosolan
Piper negru proaspat macinat
1 ou (cca 50g)
2 linguri de lapte degresatk
1⁄4 lingurita de ulei de masline
30 g
avocado, pasat
1 foaie
de tortilla
1 lingura
de branza cheddar rasa
Instructiuni
1. Se amesteca intr-un cistron fasolea,
ceapa si frunzele de coriandru. Se asezoneaza cu piper negru si se amesteca
bine.
2. Separat, se bate oul cu lapte
si piper negru. Se incinge uleiul intr-o tigaie antiaderenta, la foc mediu. Se
adauga amestecul de oua si se gateste la foc mic timp de 30 – 60 secunde,
amestecand continuu, sau pana cand oul s-a inchegat.
3. Se unge foaia de tortilla cu
pasta de avocado. Se aseaza desupra jumarile de ou. Se presara cu amestecul de
fasole. Se ruleasa si se serveste.
No comments:
Post a Comment