O cină rapidă, super sănătoasă, și care conține tăiței din grâu integral, bogați în nutrienți, pentru a ajuta la menținerea stabilă a nivelului de zahăr din sânge.
Preparare: 10 minutes / Timp pentru
gatit: 10 minute / Portii: 2
Nutritie
PER SERVE: 495 kcal, protein 18 g, total fat 24 g (sat. fat 4
g), carbs 44 g, fibre 17 g, sodium 582 mg.
PE PORTIE: 495 kcal, 18 g proteine, 245 g grasimi (4 g
grasimi saturate), 44 g carbohidrati, 17 g fibre, 582 mg sodiu
Ingrediente
200 g de
taitei integrali asiatici
1 lingura de
ulei de masline
1 ceapa, taiata in jumatati si
feliata
1 lingura de ghimbir, ras
2 catei de usturoi, tocati
125 g ciuperci champignon brune
70 g broccolini, tocat
50 g amestec de alune (Mixed nuts) nesarate,
tocate grosier
2 morcovi taiati in spirale (cu un spiralizator) ori taiati julienne
1 lingura de sos de soia
1/3 cana de Frunze de coriandru, tocate
grosier
Instructiuni
1. Se pun taiteii intr-un vas termoreziztent
si se acopera cu apa clocotita. Se
lasa timp de doua minute sa se gateasca taiteii. Se scurg foarte bine.
2. Intre timp, se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa, ghimbir, usturoi
si ciuoerci. Se soteaza amestecand continuu (stir-fry), timp de 3-4
minute, sau pana cand incep sa se rumeneasca. Se adauga broccolini si nucile si se soteaza in continuare timp de 2
minute. Se adauga morcovii si se continua sa se soteze inca 1-2 minute, pana
cand legumele s-au fragezit. Se adaug sosul de soya, taiteii si frunzele
de coriandru si se amesteca. Se serveste.
No comments:
Post a Comment