Hash este o mancare ce contine ca ingrediente principale carne tocata, cartofi si ceapa prajita. Numele vine din frantuzescul hacher care inseamana “a toca”. Caracteristica principala este costul redus, intrucat ofera o cale de a folosi resturile ramase prin frigider.
Preparare: 5 minutes / Timp pentru gatit: 10 minute / Portii: 2
Nutritie
PE PORTIE: 297 kcal, 22 g proteine, 9 g grasimi (2 g grasimi
saturate), 33 g carbohidrati, 5 g fibre, 378 mg sodiu
Ingrediente
120 g de carne de vita gatita, curatata de grasime si zgarciuri si toccata
marunt
½ ardei
gras verde, taiat in bucati de cca 1 cm
½ ardei
gras rosu, taiat in bucati de cca 1 cm
½ ceapa taiata
solzisori
¼ de tulpina de telinha taiata cuburi medii (6/6 mm)
2 linguri de frunze de patrunjel
1 cana cartofi rasi
½ cana morcov ras (sau taiat « jardinier »
- bastonase de 3/3 mm si lungi de 2 cm
albusul de la un ou
½ lingurita de rosmarin uscat
½ lingurita de piper negru
Spray de ulei de masline
½ cana de salsa (optional)
No comments:
Post a Comment