O combinatie castigatoare de humus preparat in casa cu tabbouleh pentru gustarea dintre pranz si cina! Daca nu sunteti prieteni cu glutenul, in;ocuiti painea cu batoane de morcov si telina, fasii de ardei gras si felii de castravete. Happy cooking!
Preparare: 10 minutes / Timp pentru
gatit: 0 minute / Portii: 8
Nutritie
PE PORTIE: 75 kcal, 4 g proteine, 3 g grasimi (0 g grasimi
saturate), 9 g carbohidrati, 4 g fibre, 369 mg sodiu
Ingrediente
1 cutie (400 g) de naut, scurs de
lichid
2 linguri de tahini
2 ;inguri de suc de lamaie
1 catel de usturoi
3/4 lingurita de sare
1 rosie, taiata in cubulete medii (6/6 mm – macedonie)
2 cepe verzi, taiate pe diagonala in rindele de 2-3 mm crosime
2 linguri de Frunze de patrunjel, tocate
Lipii sau bscuiti crackers (optional)
Instructiuni
1. Se pune nautul impreuna cu
pasta tahini, sucul de lamiae, catelul de usturoi sis area intr-un processor alimentar.
Se proceseaza pana cand se obtine o pasta fina.
2. Se amesteca intr-un bol rosiile,
ceapa ferde si frunzele de patrunjel.
3. Se pune hummusul intr-un bol.
Se aseaza deasupra amestecul de rosii si patrunjel. Se serveste cu lipii sau cu
biscuit cracker.
No comments:
Post a Comment