Preparare: 15 minute
Total : 15 minute
Numar de portii: 4
Nutritie
Pe portie (3/4 cana): 173
calorii; 13 g grasimi; 2.3 g grasimi saturate; 4 mg colesterol; 340 mg sodiu.
537 mg potassiu; 11.4 g carbohidrati; 4.1 g fibre alimentare; 6 g zahar; 4.9 g
proteine; 221 IU vitamina A; 12 mg vitamin C; 64 mcg acid folic; 135 mg calciu;
1 mg fier; 38 mg magneziu;
Ingrediente
·
3 cani de castravete
curatat de coaja si seminte, tocat
·
1 avocado copt,
curatat de coaja si sambure
·
1 cana yaurt grecesg,
degresat
·
¼ cana marar proaspat,
tocat
·
2
linguri suc de lamiae
·
½ lingurita de sare
·
¼
lingurita piper proaspat macinat, plus extra pentru servit
·
4 lingurite ukei de
masline extra virgin
·
ridichi taiate julien,
pentru ornat
Preparare
1. Se prroceseaza intr-un blender
castravetele, impreuna cu avocado, iaurt, marar, suc de lamaie sare si piper,
pana se obtine o textura cremoasa. Se raceste in frigider.
2. Se
distribuie in bouri pentru sup se se orneaza cu cate o lingurita de ulei de
masline extra virgin, piper si feliute de ridiche.
No comments:
Post a Comment