Saturday 29 June 2019

SMOOTHIE DE NUCA DE COCOS CU FRUCTE SI FULGI DE OVAZ


Un preparat racoritor pentru o zi fierbinte de vara.



VALORI NUTRITIONALE PE PORTIE (1 ½ cana)

Valoare energetica
Proteine
Total Grasimi
Grasimi Saturate
Carbo-hidrati
Fibre
Zahar
Sodiu
Colesterol
1055 kJ
252 kcal
5 g
13 g
5 g
33 g
8 g
18 mg
18 mg
0

INGREDIENTE

¨ 1/3 cana fulgi de ovaz
¨ 1/3 cana fulgi de ovaz
¨ 1 ½ cana lapte de cocos light
¨ 1 cana bucati de mango congelat
¨ 1 cana zmeura congelata
¨ 1 cana afine congelate
¨ ½ cana bucati de mango proaspat
¨ ½ cana zmeura proaspata.
¨ ½ cana afine proaspete
¨ ½ can migdale decojite crude.


INSTRUCTIUNI

1 Se incinge o tigaie  la temperatura medie. Se adauga fulgii de ovaz si de nuca de cocos si se prajesc uscat timp de 3 pana la 5 minute, sau pana cand incep sa se rumeneasca. Se iau de pe foc.

2. Se combina intr-un blender  laptele de cocos cu fructele congelate, se acopera si se proceseaza pana cand se obtine o compozitie omogena si cremoasa.

3. Se imparte smoothie  in 4 boluri, se decoreaza cu fructele proaspete si se presara cu amestecul de fulgi de ovaz si nuca de cocos.



No comments:

Post a Comment