Un preparat racoritor pentru o zi fierbinte de vara.
VALORI NUTRITIONALE PE PORTIE
(1 ½ cana)
Valoare
energetica
|
Proteine
|
Total
Grasimi
|
Grasimi
Saturate
|
Carbo-hidrati
|
Fibre
|
Zahar
|
Sodiu
|
Colesterol
|
1055 kJ
252 kcal
|
5 g
|
13 g
|
5 g
|
33 g
|
8 g
|
18 mg
|
18 mg
|
0
|
INGREDIENTE
¨ 1/3
cana fulgi de ovaz
¨ 1/3
cana fulgi de ovaz
¨ 1 ½ cana
lapte de cocos light
¨ 1 cana
bucati de mango congelat
¨ 1 cana
zmeura congelata
¨ 1
cana afine congelate
¨ ½ cana
bucati de mango proaspat
¨ ½ cana
zmeura proaspata.
¨ ½ cana
afine proaspete
¨ ½ can
migdale decojite crude.
INSTRUCTIUNI
1 Se incinge o tigaie la
temperatura medie. Se adauga fulgii de ovaz si de nuca de cocos si se prajesc
uscat timp de 3 pana la 5 minute, sau pana cand incep sa se rumeneasca. Se iau
de pe foc.
2. Se combina
intr-un blender laptele de cocos cu
fructele congelate, se acopera si se proceseaza pana cand se obtine o
compozitie omogena si cremoasa.
3. Se imparte
smoothie in 4 boluri, se decoreaza
cu fructele proaspete si se presara cu amestecul de fulgi de ovaz si nuca de
cocos.
No comments:
Post a Comment