O chinezarie cu manopera
mica, numai buna pentru o cina lejera, sau chiar ca fel principal pentru un
pranz cu aport caloric scazut. Ghimbirul este un antiinflamator puternic cu
beneficii multiple pentru digestie, circulatia sangelui si ingrijirea
personala.
Timp de preparare: 10 min
Timp de gatit: 10 min
Portii: 2 (Preparat de
baza)
VALORI NUTRITIONALE PE PORTIE
Valoare energetica
|
Proteine
|
Total Grasimi
|
Grasimi Saturate
|
Carbo-hidrati
|
Fibre
|
Sodiu
|
Carb exchanges
|
GI estimate
|
2070 kJ
495 kcal
|
18 g
|
24 g
|
4 g
|
44 g
|
17 g
|
582 mg
|
3
|
scazut
|
INGREDIENTE
¨ 200 g
Noodles instant
¨ 1
lingura ulei de masline
¨ 1
ceapa galbena, taiata in jumatati si feliata
¨ 1
lingura ghimbir dat pe razatoare
¨ 2
catei de usturoi, tocati marunt
¨ 125 g
ciuperci brune Champignon, taiate in sferturi
¨ 50 g amestec
de nuci, fara sare, tocate grosier
¨ 2
morcovi, taiati sub forma de spirale, sau julien.
¨ 1
lingura sos de soya putin sarat
¨ 1/3
cana frunze de coriandru, tocate grosier
INSTRUCTIUNI
1 Se gatesc
Noodle conform
instructiunilor de pe ambalaj. (De regula, se pun Noodles intr-un
vas termorezistent si se acopera co apa clocotita. Se lasa 2 minute pana se
separa si se scurge apa.)
2. Se incinge uleiul intr-un wok mare. Se adauga ceapa, gimbir, usturoi si ciuperci.
Stir-fry pentru 3-4 minute sau pana cand incep sa se coloreze. Se adauga
broccolini si amestecul de nuci si stir-fry pentru inca 2 minute. Se adauga
morcovii si str-fry in continuare pentru inca 1-2 minute sau pana cand morcovul
s-a inmuiat. Se adauga sosul de soya, noodles si coriandru si se serveste.
No comments:
Post a Comment