Monday, 3 June 2019

NOODLES CU LEGUME, GHIMBIR SI SOS DE SOIA


O chinezarie cu manopera mica, numai buna pentru o cina lejera, sau chiar ca fel principal pentru un pranz cu aport caloric scazut. Ghimbirul este un antiinflamator puternic cu beneficii multiple pentru digestie, circulatia sangelui si ingrijirea personala.



Timp de preparare: 10 min
Timp de gatit: 10 min
Portii: 2 (Preparat de baza)

VALORI NUTRITIONALE PE PORTIE

Valoare energetica
Proteine
Total Grasimi
Grasimi Saturate
Carbo-hidrati
Fibre
Sodiu
Carb exchanges
GI estimate
2070 kJ
495 kcal
18 g
24 g
4 g
44 g
17 g
582 mg
3
scazut

INGREDIENTE

¨ 200 g Noodles instant
¨ 1 lingura ulei de masline
¨ 1 ceapa galbena, taiata in jumatati si feliata
¨ 1 lingura ghimbir dat pe razatoare
¨ 2 catei de usturoi, tocati marunt
¨ 125 g ciuperci brune Champignon, taiate in sferturi
¨ 50 g amestec de nuci, fara sare, tocate grosier
¨ 2 morcovi, taiati sub forma de spirale, sau julien.
¨ 1 lingura sos de soya putin sarat
¨ 1/3 cana frunze de coriandru, tocate grosier


INSTRUCTIUNI

1 Se gatesc Noodle conform instructiunilor de pe ambalaj. (De regula, se pun Noodles intr-un vas termorezistent si se acopera co apa clocotita. Se lasa 2 minute pana se separa si se scurge apa.)

2. Se incinge uleiul intr-un wok mare. Se adauga ceapa, gimbir, usturoi si ciuperci. Stir-fry pentru 3-4 minute sau pana cand incep sa se coloreze. Se adauga broccolini si amestecul de nuci si stir-fry pentru inca 2 minute. Se adauga morcovii si str-fry in continuare pentru inca 1-2 minute sau pana cand morcovul s-a inmuiat. Se adauga sosul de soya, noodles si coriandru si se serveste.

 


No comments:

Post a Comment