Tuesday 8 October 2013

Pasta de branza feta si anghinare.

O reteta usor de preparat, care deabia asteapta sa fie inclusa intr-un brunch de weekend.


Pentru 2 portii am nevoie de:

1 cutie (400 g) de inimi de anghinare (conserva);
1 catel de usturoi
3/4 cana de frunze patrunjel proaspat
200 g de branza feata
1 lingura de suc de lamaie proaspat
1 lingurita chimion
sare
piper alb

Cum am preparat eu:

1. Scot anghinarea din cutie si o storc astfel incat sa elimin cat de mult lichid se poate.
2. Pun in cuva robotului de bucatarie:
    - anghinarea;
    - usturoiul curatat de coaja;
    - patrunjelul (spalat si zvantat in servete de hartie)
    - branza feta rupta in bucati
3. Procesez pamna obtin p pasta omogena.
4. Asezonez cu suc de lamaie, sare , piper.
5 Adaug o lingurita de seminte de chimion.

Se serveste cu tulpini de telina, crackers si/sau toast.

SA FIM SANATOSI.

No comments:

Post a Comment