O reteta usor de preparat, care deabia asteapta sa fie inclusa intr-un brunch de weekend.
Pentru 2 portii am nevoie de:
1 cutie (400 g) de inimi de anghinare (conserva);
1 catel de usturoi
3/4 cana de frunze patrunjel proaspat
200 g de branza feata
1 lingura de suc de lamaie proaspat
1 lingurita chimion
sare
piper alb
Cum am preparat eu:
1. Scot anghinarea din cutie si o storc astfel incat sa elimin cat de mult lichid se poate.
2. Pun in cuva robotului de bucatarie:
- anghinarea;
- usturoiul curatat de coaja;
- patrunjelul (spalat si zvantat in servete de hartie)
- branza feta rupta in bucati
3. Procesez pamna obtin p pasta omogena.
4. Asezonez cu suc de lamaie, sare , piper.
5 Adaug o lingurita de seminte de chimion.
Se serveste cu tulpini de telina, crackers si/sau toast.
SA FIM SANATOSI.
No comments:
Post a Comment