Salata de mai jos este simpla, dar prezinta o combinatie de ingrediente si texturi destul de surprinzatoare. Este, de asemenea, foarte gustoasa si decorativa.
Preparare: 15 minutes / Timp pentru gatit: 15 minute / Portii: 1
Nutritie
PE PORTIE: 325
kcal, 26.5 g proteine, 15.1 g grasimi (2.9 g grasimi saturate), 5.1 g
carbohidrati, 5.1 g fibre, 365.2 mg sodiu
Ingrediente
2 cany de Frunze tinere de rucola,
spalate si uscate
½ cana de piept gatit de pui,
desfacut in fasii
½ cana de capsuni foliate sau taiate
in sferturi
½ cana de mar Granny Smith tocat grosier
1 lingura de ulei de masline extravirgin
1
lingura de reductie de otet balsamic
2
linguri de nuci pecan prajite uscat si tocate foarte grosier
1 lingura de branza feta sfaramata
Instructiuni
1. In a medium bowl combine
arugula, chicken, strawberries, and apple. Drizzle with dressing; toss to coat.
Sprinkle with pecans and cheese.
Se amesteca rucola cu pieptul de
pui, capsuni si mere. Se stropeste salata cu ulei de masline si se amesteca din
nou. Se presara cu nuci pecan si braza. Se stripeste decorativ cu reductie de
otet balsamic si se serveste cu o bere Chimay Tripel sau cu un vin Liliac
Sauvignon Blankc.
No comments:
Post a Comment