Tot cee ace se numeste “Florentin” inseamna in general un singur lucru: contine spanac.
Spanacul a fost introdus in bucataria franceza de Catherine de Medici, care
s-a nascut in Florenta.
Nutritie
PE PORTIE: 254 kcal, 17 g proteine, 10.9 g grasimi (0.1 g
grasimi saturate), 18 g carbohidrati, 3.2 g fibre, 421 mg sodiu.
Ingrediente
1 feie de paine integrala, prajita
2 linguri de branza ricotta low-fat
15 g (1/2 cana) spanac baby
1 ou cca 50g
¼ de linguruta de ulei de masline
piper
negru proaspat macinat
parmesan taiat in fasii cu un curatitor pentru legume
Instructiuni
1. Se intinde branza ricotta pe
felia de paine prajita. Se aseaza
deasupra 15 g (1/2 cana) de Frunze de spanac baby. Se prajeste un ou “ochi” in ¼ lingurita de ulei se
se aseaza peste spanac. Se presara cu piper negru proaspat macinat si cu suvite
de parmesan taiate cu un curatitor de legume.
No comments:
Post a Comment